Tilaa Hyvinvointikirje ja saat hieronnan PUOLEEN HINTAAN! (Arvo jopa 37,5 €)

* pakollinen tieto

Täytä ylös vain sähköpostiosoitteesi ja halutessasi nimesi ja klikkaa ”Tilaa Hyvinvointikirje” ja saat alennuskoodin heti sähköpostiin. Tilaus ei sido sinua mihinkään ja voit lopettaa sen milloin haluat.

Haluaisitko sinäkin liittyä joukkoon ja saada ainutlaatuisia tarjouksia hieronnoistani? Oletko kiinnostunut hieronnasta ja terveydestä?

Jos vastasit kyllä, on sinunkin aika tilata Hyvinvointikirje ja saada HETI 37,5€ arvoinen hierontaetu minun henkilökohtaisella TYYTYVÄISYYSTAKUULLA!

Tämä tarkoittaa sitä, että et maksa käynnistäsi, jos et ole hoitooni tyytyväinen. Tiedän kokemuksesta, kuinka kamalaa on tulla hierojan mukiloimaksi. Siksi varmistan, että sinulle ei käy samoin.

Miksi sitten haluan sinut tilaajaksi? Syy on yksinkertaisesti se, että se on minulle helpoin tapa tavoittaa sinut. Sen avulla saat tutustua rauhassa minuun ja palveluuni. Ehdit saada varmuuden siitä, onko palveluni sellainen, joka toisi sinulle hyötyä. Lisäksi se on resurssi, josta saat hyötyä omaan hyvinvointiisi. Kaikki perustuu sinun vapaaehtoisuuteen ja jokaisen kirjoittamani kirjeen lopussa sinun on mahdollista lopettaa tilaus. Voit olettaa saavasi minulta muutaman kirjeen viikossa.

Itse en kuitenkaan tilausta lopettaisi, sillä lukijani saavat etuja, joita muut eivät saa, mm. automaattinen osallistuminen arvontoihin. Kannattaa hypätä mukaan, jotta sinäkin pääset niistä osalliseksi.

Mikään ei ole ikuista, ei myöskään tämä tarjous uusille tilaajille, joten käyhän tilaamassa ennen kuin muutan mieleni!